Staffan Birkenfalk

Sång, piano och orgel.

Meriter: 6 turnéer med Magnus Uggla samt medverkat på "Välkommen till folkhemmet", "Döende Dandyn", "Allting som ni gör..." och 35åringen ,, 4 LP och turnérade -78 till -83 med Strix Q, 2 LP med Major Tom, turnérade med Danne Sundqvists band Prins Valiant var med i första uppsättningen av X-models.

Mia Kempf

Sång och Bas.

Meriter: Slog igenom med syskontrion Chattanoga i Melodifestivalen -82. Hallå hela pressen kom trea, 2 LP och turnerade med Chattanoga i början av 80talet, turnérade med Sky High, 1 LP med Trion Yeah bop station, spelade med Stig Malms septet hos Aschberg, har medverkat i olika konstelationer av tjejband: Smisk, Bloody Mary etc.

Nane Kvillsäter

Sång och gitarr och en otrolig underhållare.

Meriter: Har spelat med alla från Emil Ford till Marie Fredriksson. Otaliga turneér med Lasse Lindbom Band (Husbands) 3 Turneér med Tommy Nilsson med mera, var med på Marie Fredrikssons första turné och skiva. Åkte som 16 åring i folkparkerna med Emil Ford och körde Cheva Appache med släp. Det finns hur Mycket som helst att berätta.

Nysse Nyström

Sång och gitarr.

Meriter: 6 turnéer med Magnus Uggla samt medverkat på "Välkommen till folkhemmet", "Döende Dandyn", "Allting som ni gör..." och 35åringen , 4 LP och turnérade -78 till -83 med Strix Q, har turnerat med Elisabeth Andreasson och Rökrock (Svante Grundberg och Björn Walde) samt medverkat i olika blues och coverband.

Benna Sörman

Sång och trummor.

Meriter: 6 turnéer med Magnus Uggla samt medverkat på "Välkommen till folkhemmet", "Döende Dandyn", "Allting som ni gör..." och 35åringen , 4 LP och turnérade -78 till -83 med Strix Q, 3 turnéer med Sussane Alvengrensamt jobbat som musiker i TV och studios.