Repetitioner

Falkenberg 6/7

 Trollhättan 7/7

 Stockholm 13/7

Ljusdal 14/7

Vännersborg 27/7

Motala 10/8

Göteborg 11/8

Sommaren 2000
 

Då var det sommar igen!!!

I år repeterade vi i Stockholm. Pugh bad mej kolla efter nåt ställe som vi kunde repa på och det kändes ju inte så lätt med tanke på hur otroligt kul vi hade det förra året när vi repade på Gotland. Jag kollade upp olika repstudios men inget föll mej på Läppen. Då kom jag på det, ungdomsgården hemma i Ängby. Jag har hjälpt Rikard (ledaren på gården) genom åren med utrustning när han haft konserter och han har alltid sagt att det vore kul om han kunde få bjuda igen nån gång. Jag ringde och frågade honom om vi fick repa några dagar efter midsommar och han sa ja. BJÖRKAN HERE WE COME!!!

Efter en stunds riggning av PA kände jag att det här kommer nog att bli kanon. Rikard hade hängt upp svarta skynken som dämpade bra.

 

 

 

 

Vi repade i tre dagar och det var otroligt kul, Pugh och dom andra i bandet tyckte att det var ett kanon ställe att repa på.

 

 

 

 

   Jag med ny blå gitarr och Jörgen kollar Trum- skinnet som vi signerat.  

  Snygg Benna och koncen- trerad Mia.   

 

 Staffan! har jag inte tagit den här bilden förrut på dej?

Pugh i Björkan!

Fantastiskt.

 

 

 

Dom här dagarna blev för mej ett minne för livet. Jag repeterade med min idol från sjuttiotalet i lokalen där jag för trettio år sedan satt och spelade Jag är en liten gosse med Tolle och mina andra kompisar från moppe åldern och nu spelade jag samma låt med artisten vi avgudade.

 

 

 Repetitioner

Falkenberg 6/7

 Trollhättan 7/7

 Stockholm 13/7

Ljusdal 14/7

Vännersborg 27/7

Motala 10/8

Göteborg 11/8

Sommaren 2000